MULIG LEVERING DIREKTE TIL DØREN
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
KØB ELEGANT & NORDISK KUNST
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Billeder til væggen

Oprettet d.

I et moderne hjem er der ofte fokus på minimalistisk design, rene linjer og en neutral farvepalet. Når det kommer til kunst til væggene i et moderne hjem, er der flere muligheder, der kan overvejes. Her er nogle idéer til kunstbilleder, der passer godt ind i et moderne hjem:

 

  • Abstrakte malerier: Vælg malerier med abstrakte former og linjer i neutrale farver som hvid, grå, beige eller sort. Disse malerier kan tilføje et strejf af modernitet og dybde til rummet.
  • Minimalistiske fotografier: Gå efter fotografier, der har et minimalistisk udtryk og enkelhed i kompositionen. Sort-hvide billeder eller fotografier med en enkelt genstand eller landskab i fokus kan være et elegant valg.
  • Geometriske tryk: Geometriske mønstre og figurer er meget populære i moderne indretning. Overvej at vælge tryk eller plakater med geometriske mønstre eller abstrakte figurer i farver, der passer til din indretning.
  • Naturmotiver: Vælg malerier eller fotografier af naturmotiver, der skaber en rolig og afslappet atmosfære i rummet. Det kan være skovlandskaber, havudsigter eller blomstermotiver. Hold dog farvepaletten i naturen i neutral toner for at matche det moderne udseende.
  • Stregtegninger: Vælg enkle og stilfulde stregtegninger og kombiner dem med minimalistisk billedkunst for at skabe et moderne og meningsfuldt udtryk. Se alle stregtegninger fra Mette Handbergs hånd her.
  • Kollager: Moderne kollager kan være en spændende måde at tilføje interesse og dynamik til dit hjem. Vælg kollager med forskellige teksturer, farver og materialer, der skaber et unikt visuelt udtryk. Du kan se et eksempel på en billedkollage fra Mette Handberg her, og på billedet nedenunder:

 

Du kan med fordel gøre dig selv bekendt med forskellige stilarter og kunstnere, og vælge kunstværker, der taler til dig og passer ind i det overordnede designkoncept hjemme hos dig.

 

Inspiration til andre stilarter af kunst på væggen

 

  • Minimalistisk geometrisk tryk: Et enkelt og stilfuldt geometrisk tryk i sort-hvid eller neutrale farver kan tilføje en moderne og grafisk æstetik til dit rum. Du kan vælge enkle former som trekanter, cirkler eller linjer arrangeret på en harmonisk måde.

  • Abstrakt maleri i levende farver: Et abstrakt maleri med dristige farver kan skabe et iøjnefaldende og moderne udtryk på dine vægge. Vælg farver, der supplerer din indretning og tilføjer en livlig stemning til rummet.

  • Moderne portræt: Et stilfuldt portræt i moderne stil kan tilføje personlighed og dybde til dine vægge. Vælg et portræt, der er skabt med moderne teknikker, eller en moderne tolkning af et traditionelt portræt.

  • Fotografi af arkitektur: En smuk fotografi af modernistisk arkitektur eller et ikonisk bygningsværk kan tilføje en moderne og urban atmosfære til dit hjem. Vælg et billede, der fremhæver interessante linjer, former eller detaljer i arkitekturen.

  • Digitale kunstværker: Udforsk det moderne udtryk af digitale kunstværker. Der findes mange digitale kunstnere, der skaber unikke og futuristiske værker der kan pynte på væggen. Dette kan tilføje et moderne og teknologisk præg til dit rum.

 

Husk at vælge billeder, der passer til din personlige stil og præference, og som harmonerer med indretningen i dit moderne hjem. Du kan finde disse typer af kunstværker hos lokale kunstnere, online kunstmarkeder eller i specialiserede gallerier. Mit tip er at balnde forskellige stilarter, men hav øje for at der er en rød tråd imellem værkerne. Der må gerne (skal helst) være en konstrast imellem dem. Vil du gerne forenkle looket, akn du vælge rammer i samme nuancer og tykkelser. Se hele udvalget af abstrakte og figurative kunstplakater og stregtegninger fra Mette Handberg her.

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar