MULIG LEVERING DIREKTE TIL DØREN
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
KØB ELEGANT & NORDISK KUNST
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Velkommen til vores lille kunstgalleri

Oprettet d.

Oplev Kunst og Kreativitet i Galleri Hvidehus ved Rebild Bakker

 

Velkommen til en verden af æstetisk skønhed og kreativitet, hvor kunst og design forenes i vores lille Galleri Hvidehus, beliggende ved de betagende Rebild Bakker. Vi åbner dørene for dig, inviterer dig til at træde ind i vores univers fyldt med kunst, og deler vores passion med dig på dette unikke sted. Du kan se og opleve et flot udvalg af Mette Handberg's mange kunstplakater i galleri butikken, hvor du også kan se de forskellige rammetyper og størrelser.

Kunst i Fokus

For kunstentusiaster og samlere er Galleri Hvidehus lige sagen. Vores vægge er dekoreret med en flot samling af kunstprint og originale værker skabt af Mette Handberg. Her kan du fordybe dig i kunstens verden, udforske forskellige stilarter og teknikker samt vælge mellem forskellige størrelser og rammetyper, der passer perfekt til din smag og dit hjem. Alle udstillede billeder er til salg, og hvis du ikke finder det perfekte motiv, kan du udforske vores webshop, hvor alle kunstplakater er tilgængelige i alle de udbudte størrelser.

Mere end Kunst

Galleri Hvidehus er mere end blot et galleri; det er et sted, hvor dine sanser kan forkæles på forskellige måder. Vores butik tilbyder et fantastisk udvalg af designobjekter og gaveideer, der passer til enhver lejlighed. Når trangen til en pause melder sig, kan du nyde en kop autentisk italiensk kaffe og forkæle din søde tand med vores prisvindende romkugler og lakrids.

Åbningstider og Fleksibilitet

For at imødekomme din travle hverdag har Galleri Hvidehus åbent på følgende tidspunkter:

  • Torsdag: 12:00 - 17:00
  • Fredag: 12:00 - 17:00
  • Lørdag: 12:00 - 17:00

Vi værdsætter din tid og er altid åbne for at imødekomme særlige ønsker. Ring på 29468708 eller send os en e-mail for at aftale en personlig tid, der passer dig bedst.

Hold Dig Opdateret

Følg med i vores nyheder, de seneste kunstudviklinger og særlige tilbud ved at følge os på vores sociale mediekanaler:

Oplev Rebilds Bakkers Naturskønhed

Rebild Bakker og omgivelser er indhyllet i enestående naturskønhed, der fungerer som en inspirerende kulisse for vores galleri. Tag dig tid til at udforske den betagende natur i bakkerne og Rold Skov, og få en dybere forståelse for forbindelsen mellem kunst og miljø. Galleri Hvidehus er en del af denne unikke kulturelle og naturlige arv, og vi ser frem til at dele den med dig.

Vi Ser Frem til Dit Besøg

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige Galleri Hvidehus. Uanset om du søger kunst, leder efter den perfekte gave eller bare ønsker at nyde en berigende kop kaffe i godt selskab, står vores dør altid åben for dig. Kom og lad dig inspirere, udforsk, og oplev ægte skønhed og kreativitet. Vi ser frem til at byde dig velkommen i butikken! 😊


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar