MULIG LEVERING DIREKTE TIL DØREN
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
KØB ELEGANT & NORDISK KUNST
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Kom og besøg Kunst galleri Hvidehus

Oprettet d.

Opdag Kunst og Hygge i Hvidehus Galleri ved Rebild Bakker

 

Velkommen til vores lille kunstgalleri, hvor vi med stolthed præsenterer et bredt udvalg af Mette Handbergs kunstplakater. Beliggende lige op ad de maleriske Rebild Bakker, er vores galleri en oase af inspiration og æstetik, der inviterer dig til at udforske og opleve kunst på en helt ny måde.

 

Kunstplakater med Karakter

I vores butik finder du en mangfoldighed af moderne motiver, der afspejler min kunstneriske vision og kreativitet. Fra abstrakte kompositioner til naturinspirerede motiver og stregtegninger, er der noget for enhver smag. Vi præsenterer også mine originale værker i vores udstilling, så du kan få et unikt indblik i min kunstneriske proces og inspiration.

Mere end kunstplakater

Men vores galleri er mere end bare kunst. Vi tilbyder også et udvalg af praktiske og smukke og naturinspirerede produkter til hjemmet, såsom viskestykker, komposterbare klude, bakker og skærebrætter, der er kombineret med flotte gaveartikler som keramik, stentøj, økologisk te og lokalt produceret gin. Vi ønsker at skabe en helhedsoplevelse, hvor du ikke kun kan beundre kunst, men også finde unikke genstande til at forvandle dit hjem.

Hygge og Forkælelse

Når du besøger vores galleri, kan du også nyde en kop lækker illy kaffe ved vores caféborde udenfor eller tage den med dig på opdagelse i de smukke omgivelser ved Rebild Bakker. Vi forkæler også vores gæster med hjemmebagte cookies eller brownies samt lækker Bagsværd Lakrids, så du kan nyde en sød pause under dit besøg hos os.

En Kunstnerisk Oase i Rebild 

I 2021 flyttede vi fraSorø til Rebild, hvor jeg fik mere  plads til mine kreative udfoldelser og blev omgivet af rigelige muligheder for at søge inspiration i den betagende natur. Vi åbnede vores lille galleri butik i januar 2022 og det var som om, at Rebild åbnede dørene til en helt ny verden af muligheder for mig som kunstner.

Den rolige atmosfære i Rebild kombineret med den lethed, hvormed jeg kan nå en større by, er en perfekt kombination for mig. Jeg nyder virkelig energien i byen, men der er intet som at kunne vende hjem til freden og skønheden i naturen. Det er her, jeg finder min indre ro og hvor mine kreative idéer får plads til at blomstre.

At bo i Rebild har givet mig det bedste fra begge verdener - et harmonisk samspil mellem det pulserende byliv og den beroligende natur. Det er en balance, der inspirerer mig dagligt og bidrager til at forme mine kunstværker med en unik dybde og følelse.

Personlig Betjening og Rådgivning

Vores galleri er ikke kun et sted at se kunst; det er også et sted for samtale og dialog. Jeg står personligt til rådighed for at svare på spørgsmål og diskutere de værker, du er interesseret i. Vi har forskellige størrelser og rammer hængende i udstillingen samt et godt udvalg på lager, så du kan finde den perfekte kunstplakat til dit hjem.

Besøg os i Galleri Hvidehus, og lad dig fortrylle af kunsten og hyggen i vores unikke omgivelser ved Rebild Bakker. Vi glæder os til at byde dig velkommen og dele vores passion for kunst med dig.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar