MULIG LEVERING DIREKTE TIL DØREN
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
KØB ELEGANT & NORDISK KUNST
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Size guide

Jeg har lavet denne size guide for at give dig et indtryk af de forskellige størrelser du kan bestille mine kunstplakater i. Her kan du også se at selve rammeprofilen bliver kraftigere på de største størrelser. Mange af mine print kan bestilles i samtlige størrelser. Ønsker du en kunstplakat i en størrelse du ikke finder i shoppen, er du velkommen til at skrive mig en mail. 

Der er mange muligheder for at skabe en smuk billedvæg. Er du til at mix matche kunst,forskellige rammetyper og størrelser? Eller foretrækker du til et enkelt look med en eller flere rammer i samme størrelse? Valget er dit, men man kan sagtens blive i tvivl. Du er altid er velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål. Jeg hjælper dig også gerne mht sammensætning og placering af kunstplakaterne i dine private omgivelser. Du kan læse mere om min styling service her.